Maar nu even serieus.

Voordat je gaat solliciteren is het natuurlijk goed om iets meer over het bedrijf te weten. Nou, daar gaat ‘ie: Zonnegilde is al 10 jaar dé specialist op het gebied van zakelijke zonnepaneelprojecten. Hieronder leggen we uit wat dat precies inhoudt.

Zonnegilde is dé zakelijke zonne-energie specialist.

Wij adviseren o.a. bedrijven, overheden en aannemers, niet alleen op het gebied van zonnepanelen, maar ook over energieopslag en EV-laadprojecten. Sinds Zonnegilde het levenslicht zag in 2013 zijn we gegroeid naar 95 experts. In 10 jaar hebben we maar liefst 1800 installaties geïnstalleerd, met een totale capaciteit van 350 MWp. Dat is genoeg om per jaar 85.000 huishoudens in hun energiebehoeften te voorzien.

We zijn ons steeds meer gaan richten op grote en middelgrote dakinstallaties. Wij verzorgen het hele proces van advies en subsidie tot technische realisatie. Een persoonlijke benadering en warm klantcontact is hierin essentieel. De wensen verschillen immers van dak tot dak. Bij Zonnegilde werken dan ook uitsluitend klantgedreven, gecertificeerde professionals die altijd de beste oplossing zoeken. Een flink stuk eigen verantwoordelijkheid en je eigen grenzen willen verleggen is voor iedereen dan ook vanzelfsprekend.

Schone energie voor iedereen

De vraag naar betaalbare – en duurzame – energie neemt toe. Durven te innoveren in het energielandschap is daarom de sleutel tot ons succes. Want wij geloven in een toekomst waar energie schoon en toegankelijk voor iedereen is. Dat moet ook financieel interessant zijn. Zo leveren wij alleen installaties als het daadwerkelijk geld oplevert voor onze klanten. Dat is het mooie van duurzame energie.

Krijg een indruk
van onze projecten

Afspelen
1:20

Moeiteloos geld verdienen met duurzame energie.

Dat is onze missie. Wij denken mee met de Nederlandse ondernemers. En omdat elk bedrijf en elke ondernemer anders is, bieden we oplossingen op maat, voor alle energie-, opslag- en laadvraagstukken. We bieden kwalitatieve en hoogstaande totaaloplossingen, met als doel om onze klanten compleet te ontzorgen. Van projectontwikkeling tot onderhoud, wij zorgen dat de installaties moeiteloos geld opleveren.

Okee genoeg serieuze praat.
Check nog even onze video.

Afspelen
3:12